Even voorstellen

Carolien
Wij zijn Aad Groenewegen en Carolien Groenewegen-Luijkx, samen met zoon Robin en onze beestenboel: honden, katten, schapen, geiten, konijnen, kanaries, Australische parkieten en Koi karpers wonen wij in het Noord-Hollandse Warmenhuizen, een gezellig dorp tussen Alkmaar en Schagen. Een heerlijke plek om te wonen en met recreatiegebied Geestmerambacht, de bossen, duinen en het strand van Bergen en Schoorl op een steenworp afstand, ideaal voor honden.

AadTot een aantal jaar geleden hadden wij een melkveehouderij bedrijf met daarnaast een schapenfokkerij, de melkveehouderij is inmiddels afgestoten en wij hebben ons volledig toegelegd op het fokken van schapen.
Aad is opgegroeid op de boerderij, zijn ouders hebben altijd honden gehad. Van mij (Carolien) was het als kind al mijn grootste wens om een eigen hond te hebben. Zodra de woon- en leefsituatie het toeliet is mijn eerste hond, Dalmatiër Anouk, gekomen.

Robin
Wij hebben onze honden in de eerste plaats als huishond. Ze leven dan ook bij ons in en om het huis en vergezellen ons tijdens de werkzaamheden in de schapenstal.
Verder ben ik regelmatig met de honden op pad om cursussen en workshops te volgen bij verschillende hondenscholen en trainers. Zelf ben ik gediplomeerd instructeur en eigenaar van Honden Activiteiten Centrum de Wenge waar ik diverse opvoed en andere cursussen geef en ruimte bied aan anderen om een cursus of workshop te geven. Ik vind het belangrijk om mijn kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en inzichten daarom bezoek ik regelmatig seminars, symposia en congressen en volg regelmatig (bij)scholingen.