Puppies

U heeft interesse in een pup?

U heeft interesse in een Zwitserse Witte Herderpup en bezoekt daarom deze site.
Daar zijn wij blij mee en wij vertellen u graag iets meer over onze zienswijze.

Wij fokken volgens de richtlijnen van de rasclub voor de Zwitserse Witte Herders(www.rzwh.nl) en de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.

Bij ons worden de pupjes in de huiskamer geboren en zullen daar verblijven zolang ze bij ons zijn zodat ze vanaf de geboorte veel contact met mensen hebben en wennen aan alle geluiden en activiteiten die in een huiselijke leefomgeving voorkomen. Zodra de pupjes oud genoeg zijn wordt buiten de puppy speeltuin geopend waar ze leren dat de wereld groter is dan alleen onze woonkamer en ze kennis maken met verschillende ondergronden, geluiden, voorwerpen en andere dieren.

De pups worden ontwormd op een leeftijd van 2, 4, 6 en 8 weken, krijgen de eerste puppyenting en worden gecontroleerd door de dierenarts. Ze worden gechipt en krijgen een F.C.I.-stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.
Als uw pupje mee naar huis gaat krijgt hij/zij het volgende mee:

  • Een gezondheidsverklaring van de dierenarts(zonder deze verklaring gaan pupjes niet bij ons weg)
  • Een Europees dierenpaspoort.
  • Een koopcontract.
  • Het Anonda Mabora puppy boek.
  • Een puppy pakket gevuld met allerlei leuke, lekkere en praktische spulletjes voor uw pup.

Als het pupje naar zijn of haar nieuwe huis gaat houdt onze zorg daarmee niet op, wij voelen ons verantwoordelijk voor het welzijn van de bij ons geboren honden zolang zij leven en zullen de nieuwe eigenaren ten alle tijden met raad en daad bijstaan.
Wat verwachten wij van u?

  • Dat het aanschaffen van een hond een zeer doordachte keuze is, hij of zij zal zo’n 12 jaar deel gaan uitmaken van uw leven.
  • Dat u zich realiseert dat een hond geld kost en dan bedoelen we niet zozeer de aanschaf, maar het eten, verzorging, hondenbelasting, inenten enz.
  • Dat u zich realiseert dat een hond dagelijks verzorging, aandacht, beweging en liefde nodig heeft, dat u altijd rekening met de hond moet houden als u plannen maakt.
  • Dat u er van doordrongen bent dat u, zeker het eerste jaar, tijd vrij zal moeten maken om dat leuke schattig pupje op te voeden tot die grote witte vriend waar u van droomt.

Als wij aan u verwachtingen lijken te voldoen en u denkt aan de onze te voldoen dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen voor een nadere kennismaking. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke kennismaking en nemen daarom geen reserveringen per telefoon of mail aan.